Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602Pro LAN SUITE 2003 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602Pro LAN SUITE 2003 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
ldap not working
  Posted by  Klaus Niebling  on Monday, September 08, 2003 at 3:18:59 AM (EST)
LS2003 installed fine on XP Prof SP1. Everything works except that LDAP is not reachable from outside, e.g. using Outlook Express from a machine on the LAN.

The LDAP section in socksdll.ini looks like this:

portx=389
port=389
ip=*
debug=0
delinp=1

Any clues ?

Klaus D. Niebling
  Posted by Robert Smith  on Monday, September 08, 2003 at 9:50:17 AM (EST)
Can you access it with an LDAP browser? I remember discussion on this forum about 6 months to a year ago that there was a bug in Outlook Express (all versions) that caused LDAP to not work correctly.

Try using a different client (Netscape or eudora for example) and see if you can browse.

If you can't, then it's a config problem.
  Posted by Klaus Niebling  on Monday, September 08, 2003 at 3:33:43 PM (EST)
Trying a connection to the LDAP service using Softerra LDAP Administrator gave the following Output:

Successfully connected to 192.168.1.1
No RootDSE found - probably it is an LDAPv2 server. Using default schema...
LDAP Syntaxes: Total: 0 Invalid: 0 Duplicated: 0
AttributeTypes: Total: 172 Invalid: 0 Duplicated: 0
LDAPObjectClasses: Total: 54 Invalid: 0 Duplicated: 0
MatchingRules: Total: 0 Invalid: 0 Duplicated: 0
MatchingRulesUse: Total: 0 Invalid: 0 Duplicated: 0
[ERROR 9] Partial results and referral received

It seems to be there, but it doesn't behave like expected.
BackBack to 602Pro LAN SUITE 2003 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.