Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
Groupware Server 6.0 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to Groupware Server 6.0 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Error 551 We do not relay
  Posted by  Miroslav Marekovic  on Thursday, January 17, 2008 at 4:35:38 AM (EST)
this error message appears only if user requires answer after reading mails. If I send normal Email to same user, there is no problem.
  Posted by Robert Smith  on Tuesday, January 22, 2008 at 4:08:08 PM (EST)
It might be how the notification is addressed or how your mail client handles these. You might want to check with whomever handles your mail client. Return receipt messages should be from YOUR address.
  Posted by Trevor Bowden  on Tuesday, January 29, 2008 at 5:49:35 PM (EST)
I have the same problem.
My Software was working OK for several days then
suddenly it rejects all incomming MX mail and
rejects all attempts to send mail via outlook.
The only way it will send mail if via the webmail option.
This is exactly the same problem I had when I loaded the software in November.
I have lost another 24 hours of business emails and the responce from the tech line was stop using hotmail
which is way off the mark.
Given the 12 hour turn around on answers from USA to Australia I will now have to un-install groupware and re-install the Lan2004 to keep my business running.
The US$499- I paid for this software is looking like a waste of money.
  Posted by Peter Crown  on Tuesday, January 29, 2008 at 6:09:45 PM (EST)
Problem is probably in your SMTP settings. Be sure, that you still have valid domain name here and do not have a checkmark on "Block if sender e-mail domain is not found in DNS'. No need to roll back to 2004, 5.0 has a better antispam protection. Also verify SMTP relay options. Do you have checkmarked "Allow SMTP relay for 602LAN SUITE users only"?

  Posted by Trevor Bowden  on Tuesday, January 29, 2008 at 6:25:59 PM (EST)
Tried all that.
Plus it dosent explain why it was working OK
for several days sending the same emails.
I have rolled back to 2004 now and working fine.
I will wait for next upgrade.
  Posted by Trevor Bowden  on Tuesday, January 29, 2008 at 9:35:12 PM (EST)
Have the design people done any checks into
conflicts with old files left around from ls2004?
Could there be a regestry entry that is blocking
a port etc that wasnt cleared by the ls2004 un-install?
BackBack to Groupware Server 6.0 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.