Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Backup and Restore
  Posted by  .. ..  on Wednesday, January 09, 2008 at 11:13:16 AM (EST)
I need assistance, I have lan602 2004 and have a use it now for 4 years, some hassles but were managed. IT is still running strong. My server is now outdated and have reached the EOL. I Got a new rack mount server Intel 2500 and now need to know what to backup and what to restore to not lose all my history and data. Currently I am backing up the full c:\program\xxx files

Now I want to installed the software again on the new server and then restore my old data from the previous year’s server

Who can assist me on this urgently ?

Johan
?
  Posted by Robert Smith  on Friday, January 11, 2008 at 9:09:47 AM (EST)
Check the following knowledge base topic, just replace drive with computer, the procedure is the same really.

http://support.software602.com/kb/view.aspx?articleID=333
  Posted by .. ..  on Friday, January 11, 2008 at 10:52:44 AM (EST)
Thank you for the replay on my question. I am going to try this, and see if it works. I want to retain the users and password.

Will give feedback on this , thanx again

Johan
  Posted by Zoltan Bardossy  on Wednesday, March 19, 2008 at 11:54:07 AM (EST)
I have done this, all my users transferred, but all their passwords user settings are incorrect. What happened??
  Posted by . .  on Wednesday, March 19, 2008 at 12:39:44 PM (EST)
I have simulated this on a Development server and have the same problem; this is not an option, because I am running unlimited licenses and this means to many passwords to fix

Please help

Johan
  Posted by Zoltan Bardossy  on Wednesday, March 19, 2008 at 1:58:48 PM (EST)
Are you running it on the new server or still on your old?
  Posted by . .  on Wednesday, March 19, 2008 at 3:46:21 PM (EST)
The new server
  Posted by Zoltan Bardossy  on Wednesday, March 19, 2008 at 4:02:54 PM (EST)
How did you resolve the password problem, did you change all of them?
  Posted by . .  on Wednesday, March 19, 2008 at 4:11:41 PM (EST)
I have the same problem, that is why I test it first on my development server bfore i take it to production

also looking for the fix on this
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.