Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
ssl Layer initialisation failed
  Posted by  Js Shekhar  on Tuesday, June 12, 2007 at 9:55:36 AM (EST)
SSL Layer Problem - no mails still now send.

We had configured in the local mail server not outgoing thru' lan suite.

From our web based interface, Outgoing probably quite good.

Please send us solution asap

Regards,

Fr. Selva
  Posted by Murray Gorson  on Tuesday, June 12, 2007 at 11:46:13 AM (EST)
This is the same question I asked on May 31st. The only thing I was able to do is shut it down and reboot. The problem will reoccur.
  Posted by Js Shekhar  on Thursday, June 14, 2007 at 12:41:55 AM (EST)
SMTP Problem exists.

Previously, by the same Lan suite SMTP was working.

Why not now. Please give us the effective solution
  Posted by Robert Smith  on Thursday, June 14, 2007 at 9:18:54 AM (EST)
I tested this and it works fine. Do you guys have any antivirus apps running? Does the error appear in lan suite or in the mail client?
  Posted by Murray Gorson  on Thursday, June 14, 2007 at 9:43:34 AM (EST)
In my case I see it on the Lan602pro screen
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.