Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
WWW Server MIME question
  Posted by  Matthew Klein  on Thursday, March 08, 2007 at 10:13:44 AM (EST)
Hi all -

I am having a problem with our new website in FireFox. Our new site uses CSS. When viewed using IE all is well. When viewed using FireFox, the CSS are not being applied.

We did the development of the site on a local computer and it opens fine in both IE and FireFox when opened on the local computer. When we put it up on the web server the symptom described above occurs.

After posting to several web based forums, we received several replies stating that the css files we being sent to the browser from the web server as MIME application/octet-stream instead of text/css as is required.

I tried to find a section of the configuration for 602LAN Suite 2004 regarding MIME types and found nothing. Can anyone help us?
  Posted by John Anderson  on Monday, June 18, 2007 at 3:29:06 AM (EST)
Matthew,

I am also haveing the same issue. css is received and interpreted fine by IE but not by Firefox.

did you have any luck finding a solution?

Regards,

John.
  Posted by John Anderson  on Monday, June 18, 2007 at 3:39:25 AM (EST)
Matthew,

check this article out.

it works!

https://secure.software602.com/forum/topic/16051/112/
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.