Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Cant get proxy to work
  Posted by  Scott Wirth  on Monday, November 06, 2006 at 1:13:11 AM (EST)
I've tried and tried, seemingly everything possible... I can't get proxy to work. XP, two NICs, 602lansuite installed, been through all the settings, set clients for proxy in IE. The best I get is the server will browse the web, but the clients say "Web site under construction."

I don't want NAT, I've tried firewall on and off, not using web server or email. Just want proxy (and site filtering).

Read the manual and help, been all through the forums and knowledge base, can't find anything relating to this.

Can anyone help me? Any and all suggestions appreciated!
  Posted by Robert Smith  on Thursday, November 09, 2006 at 10:03:06 AM (EST)
You have IIS running. Turn it off in your services. If you need IIS, you'll just have to move the proxy to a different port, that's done in the Proxy tab in the configuration.
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.