Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Windows Server 2k3 and www server
  Posted by  Jody Lawson  on Tuesday, August 01, 2006 at 8:05:09 AM (EST)
Hi, probably a stupid question, but here goes: since installing Lansuite2004 on a Win2k3 Server machine, I no longer have access to http://serverip/admin or http://serverip/mail I get a "page not found"
Any ideas?
  Posted by Robert Smith  on Tuesday, August 01, 2006 at 2:34:59 PM (EST)
Sounds like you have IIS installed. You might want to uninstall it or at least turn it off via the services control panel.
  Posted by Jody Lawson  on Wednesday, August 02, 2006 at 7:07:22 AM (EST)
Thanks, that did the trick, but deactivating IIS also stopped MS SMTP, which casued Outlook to give me a 800ccc0e when I tried to send mail. If I am running Lansuite, I don't need Microsofts SMPT, do I? Turning IIS and SMTP back on worked, but I no longer have acces to the web-mail interface.
  Posted by Robert Smith  on Wednesday, August 02, 2006 at 2:14:27 PM (EST)
No, it doesn't. Try restarting lan suite again and see if that fixes it. if it doesn't, then make sure you're using the correct e-mail address and password for your lan suite account. E-mail address is probably the most important.
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.