Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Service Error
  Posted by  Tim Whalen  on Monday, January 30, 2006 at 8:56:53 AM (EST)
Hi all,

I got LAN Suite running on a Win2K3 box and everything is running fine except when I try to start the service, I get an error message "The 602LAN SUITE service terminated with service-specific error 5 (0x5)".

Anyone have any idea what I am doing wrong? I am running the service with the local administrator account.

Thanks!
  Posted by Russell Waddington  on Monday, January 30, 2006 at 1:34:33 PM (EST)
Searching Microsoft's KB, error 5 seems to ge access denied.

One example I found, concerning IIS 6.0 failure when accessing web page, is that the the server is also a domain controller and does not have access to certain resources.

http://support.microsoft.com/?kbid=842493


Have you checked the system logs for additional information?
  Posted by Tim Whalen  on Monday, January 30, 2006 at 8:49:29 PM (EST)
Thanks Russell! The service seems to be working now but now I have a different problem. I will repost.

Tim
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.