Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Get Access Violation when opening "Show Users"
  Posted by  Stew Bottorf  on Monday, April 04, 2005 at 8:14:33 AM (EST)
Any ideas why we sometimes get an Access Violation when attempting to see users using the icon in the tray?

Specific message reads:
"Access violation at address 0043DOC in module 'M602LS33W.EXE'. Read of address 00000004."

I suspect this might happen when the AntiVirus updates.

Is there another way to open the user window? Any ideas?

Stew
  Posted by Robert Smith  on Monday, April 04, 2005 at 10:07:42 AM (EST)
If I remember correctly, this was fixed with a newer build of LS 2004. Make sure that you're using build 2004.0.04.0419 or later. The build number can be found under help/about in LS.
  Posted by Stew Bottorf  on Monday, April 04, 2005 at 10:34:15 AM (EST)
Thanks Robert for the reply. I'm currently using build 2004.0.05.0223 which I assume is current.

Stew
  Posted by Robert Smith  on Monday, April 04, 2005 at 4:16:09 PM (EST)
That is the latest build of the software according to the release notes page. You say you're trying to view the users using the icon in the system tray? Even when I run this as a service, I don't get an icon, or are you talking about the web mail login service?
  Posted by Alex Lim  on Thursday, April 07, 2005 at 10:32:56 AM (EST)
I'am also having similar issues.
Suspect might be due to anti-virus program especially when it has detected virus. What anti-virus program are you using?
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.