Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
The 602LAN SUITE service hung on starting.
  Posted by  John Mall  on Wednesday, February 16, 2005 at 12:55:33 PM (EST)
I get this in the event viewer:

Service Control Manager
EVENT ID: 7022

Description:
The 602LAN SUITE service hung on starting.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

A user told me this was because lansuite didn't start quick enough. I also tried to set the lansuite service to run after all other services on startup but get the same error again. You got any ideas?
  Posted by Robert Smith  on Thursday, February 17, 2005 at 10:01:18 AM (EST)
You've probably got a conflicting service or it's taking too long to start. Try setting Lan Suite to start after every other service has started. that can be done on the service tab in lan suite configuration
  Posted by John Mall  on Thursday, February 17, 2005 at 10:11:41 AM (EST)
I alredy tried that, still the same.
  Posted by Andy Sharrem  on Thursday, February 17, 2005 at 4:21:22 PM (EST)
As far as I can tell, this is normal on w2k etc. The system event log says 'hung' , but the application event logs record 'Started OK'.

Is your LS service running OK when you see this entry? If so...no problem.
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.