Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Content Filter not working?
  Posted by  Richard Smith  on Wednesday, January 12, 2005 at 3:28:57 PM (EST)
For some reason I cant get this to filter anything
Lansuite is setup on 192.168.0.1 DHCP is on
NAT is off
Proxy is ON
proxy authentication is ON
i have set one account up to be barred from everything,
I log on to ie with the proxy set up
it asks me for lansuite user and password
i try some sites
they all work ?
  Posted by Robert Smith  on Thursday, January 13, 2005 at 11:03:03 AM (EST)
What sites did you try exactly?
  Posted by Richard Smith  on Thursday, January 13, 2005 at 1:34:50 PM (EST)
www.sex.com thought that should be one and loads of other dodgy sites
also set up to block all from a ip i manually set up on a client computer
everything worked?
downloads worked as well
also could not change anything using remote admin, all other sections updated fine
  Posted by Robert Smith  on Thursday, January 13, 2005 at 1:49:21 PM (EST)
Sex.com blocks just fine for me. Are you sure the correct user is being blocked?
  Posted by Luke Robinson  on Thursday, January 13, 2005 at 3:54:15 PM (EST)
mine stopped working too, so i stoped using it by username, and started using it by hosts and it works fine.
  Posted by Richard Smith  on Friday, January 14, 2005 at 6:37:37 PM (EST)
i trued host as www.rocco.com as an example still dont work

perhaps i should reinstall, i have been updating for a year now
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.