Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602Pro LAN SUITE 2003 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602Pro LAN SUITE 2003 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Mail forwarding does not work
  Posted by  Rolf Lung  on Thursday, July 15, 2004 at 9:36:49 AM (EST)
We are using separate email accounts (let's call them "@isp.com"), including some for some company branches. We want to point our "@company.com domain" email record to a specific isp mail server, and collect them all from there and distribute them internally and forward them to our branches. Our branches will still keep their original "@isp.com" email accounts.
Accounts have been set up for the branches in LS2004. I have applied mail rules to forward their mail to "@isp.com".
Their alias is "@company.com".
Problem is :
When I send an email internally to them, it does not forward. The queue shows them there, but it indicates 0-attempts. I have set up the email forwarding as per instructions on this site.
any possible solutions?
Thanks.
  Posted by Rolf Lung  on Friday, July 16, 2004 at 11:19:56 AM (EST)
Problem sorted. Ignore this request. Thanks
  Posted by Martin R.  on Tuesday, August 03, 2004 at 1:40:57 AM (EST)
would you mind telling me how you corrected this problem. I am having a similar problem with aliases not forward myself. Thanks in advance.
  Posted by Rolf Lung  on Tuesday, August 03, 2004 at 1:58:33 AM (EST)
I did not have the field "User may send internet messages" checked. If this is not checked in the user setup, the email will ot be forwarded (sent).
BackBack to 602Pro LAN SUITE 2003 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.