Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
Noton doesnt work
  Posted by  Russell Boehle  on Tuesday, April 27, 2004 at 2:42:10 PM (EST)
I recently loaded ls2004. Norton Antivirus no longer works on that machine. The server now passes virus's to the client machines. How can I fix this. It was fine until ls 04 was installed. I do not have the antivirus version of ls04.
  Posted by Robert Smith  on Wednesday, April 28, 2004 at 10:30:01 AM (EST)
Did you try contacting Norton? I know several people who visit the forums use NAV, but I do not.

If Norton is broken, I would say Symantec would be the best people to address this. Also know that NAV is not supported with LS, so if you're trying to use it for anti-virus on the SMTP server, you can't.
  Posted by Russell Boehle  on Wednesday, April 28, 2004 at 10:56:15 AM (EST)
Actually Norton worked fine until I installed ls2004. Now it doesn't. It would appear to be a problem with LS not with Norton. We still have scanning at the workstations and at our ISP but I want this additional layer.
Russ
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.