Software602 Home . products . download . support . register . how to buy . . view cart . . . contact us . . . .
Software602 Home . . . . . .
. .
.
.
Software602 Login
E-mail:
Password:
forgot?
.
Support Home .
.
User Forum .
.
Knowledge Base .
.
Submit Ticket .
.
View My Tickets .
.
. .
.
602LAN SUITE 2004 User Forumforum home | rss | search | terms of use
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
It keeps breaking!
  Posted by  Paul Purvis  on Monday, April 19, 2004 at 8:34:53 AM (EST)
Ok, Everything was working well until I got an email from a chinese source, which I found a resolve for, then cant find it again, however I dont think this is the same:

It works well and then nothiong:
I get initializing POP3 service, waiting for incoming connection, then after RealAudio, I get Processing e7a99c6 + 2 others, then searching and connecting to mail.btconnect etc, but it then doesnt do anything, it will work after a reboot for a little while and then hangs, if I click on any of the menu options it hangs. PC runs XP with Norton Internet Security Pro.

/-- Paul
  Posted by Russell Waddington  on Monday, April 19, 2004 at 11:11:13 AM (EST)
Sometimes email gets stuck in c:\lansuite\internet\io. You might have to in and delete, it that is the case.
  Posted by Barry Kucher  on Wednesday, April 21, 2004 at 12:36:41 AM (EST)
We have been using lansuite with about 200 users since LS2002. Sometimes an email is corrupted and LS cannot handle it. Go into the io subdirectory and move all files except the $$$$$.pmx file and then start ls again. This should fix it.
BackBack to 602LAN SUITE 2004 Forum
Add New TopicAdd New Topic
Post ReplyPost Reply
.
. . .
.
  © 2009 Software602, Inc. All rights reserved.